DOBRO DOŠLI U CONEXIN!

Izvođenje usluga grijanja, hlađenja i klimatizacije te elektroinstalacija i sanitarija. Rješenja za osvajanje inozemnih tržišta s ciljem poboljšanja poslovanja klijenata. Iz naše ponude odaberite poslovne ponude koje omogućuju direktno ugovaranje poslova sa tvrtkama u EU.

HVAC instalacije

Vanjski zrak se obrađuje za zagrijavanje, hlađenje, ovlaživanje ili uklanjanje vlage instalacijom sustava za pročišćavanje zraka kako bi se osigurala toplinska udobnost i kvaliteta zraka.

Detaljnije

Elektroinstalacije i sanitarije

Uz Conexin je osigurano kvalitetno postavljanje elekotroinstalacija te sanitarija.

Detaljnije

Konzultantske usluge i investicije

Kako biste jednostavno i brzo ugovorili poslove u EU, pronašli tržište, dobre poslovne partnere te time povećali prihode, Conexin nudi konzultantske usluge na području posredovanja u smislu traženja i ugovaranja najboljih poslova i radnih mjesta u EU.

Detaljnije

Upoznajte naš tim

Snaga Conexina su zaposlenici koji svojim iskustvom i marljivošću postižu vrhunske rezultate. Sa zadovoljstvom vam ih predstavljamo:

Ivica Jagetić

Direktor, Mob: +385 99 563 2814

Damir Gašparić

Voditelj projekta, Mob: +385 91 157 1606

Jahia Ramadan

Voditelj uvoza/izvoza, Mob: +385 99 876 5277

ŠTO MI RADIMO

Radimo, posredujemo i savjetujemo vas u direktnom sklapanju poslova i ugovora sa partnerima i investitorima iz EU te spajamo investitore i dobre prilike za ulaganje u Hrvatsku i susjedne zemlje. Postavljamo HVAC sisteme kako bi uživali u prostoru ugodne temperature te kvalitetne elektroinstalacije i sanitarske radove.

 • Poboljšana kvaliteta zraka

  Uz HVAC instalacije ćete uživati u kvalitetnijem zraku zahvaljujući sistemu pročišćivanja zraka koji vanjski zrak obrađuje za hlađenje, toplinu, ovlaživanje ili uklanjanje vlage u prostoru.

  Detaljnije

  Conexin

 • Ugovoriti i pronaći poslove u Njemačkoj i drugim zemljama EU

  Kako biste jednostavno i brzo počeli raditi u inozemstvu i tržištu EU, Conexin nudi konzultantske usluge u području dogovaranja i dobivanja poslova u inozemstvu te pronalaženju najboljih projekata za investitore u Hrvatskoj.

  Detaljnije

  Features-Tap-1

 • Posredujemo u ugovaranju posla

  Spajamo vas sa investitorom ili poslodavcem iz inozemstva i vi direktno s njim potpisujete ugovor o poslovnoj suradnji. Conexin je samo posrednik i savjetnik kojem je u interesu da posao ugovorite po najvećoj cijeni te da naplatite u roku.

  Detaljnije

  Features-Tap-1

 • Elektroinstalacije i sanitarije

  Elektroinstalacije obuhvaćaju instalaciju jake struje te slabe struje. Sanitarski radovi obuhvaćaju postavljanje novih vodovodnih i kanalizacijskih instalacija te obnavljanje i doradu već postavljenih.

   

  Detaljnije

  Conexin

 • Ugovorite bolje plaćeni posao

  Conexin svakodnevno traži najplaćenije poslove u EU kako bi ih mogao ponuditi vama. Na vama je da iz naše ponude odaberete posao za koji procijenite da će vam biti najisplativiji.

  Detaljnije

  Features-Tap-1

 • Tražite dobre prilike za ulaganje?

  Obratite nam se s povjerenjem jer naši profesionalni konzultanti prate situaciju na tržištu i mogu ponuditi ili pronaći odličnu investiciju za vas.

  Detaljnije

  Features-Tap-1

Istaknuti projekti

Iz ponude naših aktualnih projekata i poslova izdvajamo:

Conexin projekt-2

Projekt FTC 16

Kategorija: Instalacije

Conexin projekt

Građevinski radovi

Kategorija: Građevinski radovi Instalacije Metalne konstrukcije

Instalacije u gradskim stanovima

Kategorija: Metalne konstrukcije

Conexin projekt

Conexin project F1

Kategorija: Građevinski radovi Metalne konstrukcije

Conexin

Poslovni prostori

Kategorija: Građevinski radovi Instalacije Metalne konstrukcije

Conexin

Industrijske instalacije

Kategorija: Instalacije

Conexin projekt

Poslovni prostori

Kategorija: Građevinski radovi Instalacije Metalne konstrukcije

Conexin

Poslovni centar

Kategorija: Građevinski radovi Instalacije Metalne konstrukcije

Conexin je instalaterska tvrtka i najbolji partner za zapošljavanje u inozemstvu

Conexin je neovisna i specijalizirana tvrtka orijentirana na izvođenje instalaterskih radova i konzultantskih usluga koje kombiniraju duboko tehničko znanje sa znanjem i poznavanjem tržišta EU, domaćim i inozemnim tvrtkama, omogućuju plasman proizvoda i usluga.

S fokusom na građevinsku industriju i izvođenje svih instalacija. Conexin prije svega posluje sa klijentima iz građevinskog sektora, tehničkog, energetskog i financijskog uslužnog sektora koji predstavljaju vrlo složene tržišne i regulatorne okoline.

DetaljnijeOtvoreni poslovi

NAJNOVIJE POSLOVNE PONUDE

Zašto raditi s nama?