O nama

Nalazite se ovdje : Home / O nama

SVE ŠTO ŽELITE ZNATI O NAMA

Radimo, posredujemo i savjetujemo vas u direktnom sklapanju poslova i ugovora sa partnerima i investitorima iz EU te spajamo investitore i dobre prilike za ulaganje u Hrvatsku i susjedne zemlje. Postavljamo HVAC instalacije, elektroinstalacije te izvodimo sanitarske radove kako bi uživali u svojem prostoru.

Conexin je neovisna i specijalizirana tvrtka orijentirana na globalne profesionalne konzultantske usluge koje kombiniraju duboko tehničko znanje sa znanjem i poznavanjem tržišta EU na koje, domaćim i inozemnim tvrtkama, omogućuju plasman proizvoda i usluga.
S fokusom na industriju i klijentovo suočavanje sa neophodnim transformacijskim promjenama, značajnim regulatornim i pravnim problemima, Conexin prije svega posluje sa klijentima iz građevinskog sektora, tehničkog, energetskog i financijskog uslužnog sektora koji predstavljaju vrlo složene tržišne i regulatorne okoline. Ukoliko želite kvalitetno postavljene HVAC sisteme, elektroinstalacije ili sanitarije, kontaktirajte Conexin odmah!

Upoznajte naš tim

Snaga Conexina su zaposlenici koji svojim iskustvom i marljivošću postižu vrhunske rezultate. Sa zadovoljstvom vam ih predstavljamo:

Ivica Jagetić

Direktor, Mob: +385 99 563 2814

Damir Gašparić

Voditelj projekta, Mob: +385 91 157 1606

Jahia Ramadan

Voditelj uvoza/izvoza, Mob: +385 99 876 5277

Jasmina Obadić

Administrativni referent, Mob: +385 99 616 3745

Pošaljite nam upit na info@conexin.hr ili nas nazovite na +385 42 302 048

Provjerite našu bazu otvorenih poslova:

Naš poslovni proces

Kako biste jednostavno i brzo počeli raditi u inozemstvu i tržištu EU, iskoristite Conexin-ove konzultantske usluge u području traženja, dogovaranja i dobivanja poslova u inozemstvu te pronalaženju najboljih projekata za investitore u Hrvatskoj.

  • Prilikom prvog sastanka obavit ćemo razgovor i upoznati vaše mogućnosti, želje i planove za poslovanje u inozemstvu i izvozu vaših proizvoda i usluga.

  • Iz ponude naših inozemnih poslova odabrat ćete one koje su vama najinteresantnije. S obzirom da se nove ponude pojavljuju svakodnevno, molimo vas da se prijavite na našoj Internet stranici za primanje novih poslovnih ponuda.

  • Nakon odabira ponude, povezujemo vas direktno sa poslovnim partnerom ili poslodavcem iz inozemstva s kojim potpisujete ugovor o poslovnoj suradnji.

  • Ispunjavanje ugovornih obveza i poštovanje zadanih rokova i kvalitete ključno je za uspješno poslovanje.

  • Plaćanje inozemni partner vrši direktno na vaš račun prema dogovoru u roku 7 do 14 dana ili prema ugovorenom roku, ovisno o tome radi li se o proizvodu ili usluzi.