Usluge

Nalazite se ovdje : Home / Usluge

NAŠE PROFESIONALNE USLUGE

Cilj je posredovanje i savjetovanje u sklapanju poslova s partnerima i investitorima na području Europe, pronalažanje dobrih prilika za ulaganje u Hrvatsku te kvalitetno postavljenih HVAC sistema, elektroinstalacija i sanitarskih radova.

HVAC instalacije

Vanjski zrak se obrađuje za zagrijavanje, hlađenje, ovlaživanje ili uklanjanje vlage instalacijom sustava za pročišćavanje zraka kako bi se osigurala toplinska udobnost i kvaliteta zraka.

Naručite sada

Elektroinstalacije i sanitarije

Elektroinstalacije obuhvaćaju instalaciju jake struje te slabe struje. Sanitarski radovi obuhvaćaju postavljavanje novih vodovodnih i kanalizacijskih instalacija te obnavljanje i doradu već postavljenih.

Naručite sada

Investicije

Obratite nam se s povjerenjem jer naši profesionalni konzultanti prate situaciju na tržištu i mogu ponuditi ili pronaći odličnu investiciju za vas.

Naručite sada

Konzalting - poslovno savjetovanje

Conexin pristupa poslu i djelatnosti svakog klijenta kao da je naša vlastita. Mi vjerujemo da bi konzultantska tvrtka trebala biti više od savjetnika.

Naručite sada

Želimo da i Vi budete jedan od naših sretnih klijenata

Otvoreni posloviKontakt

PODIGNITE VAŠ POSAO NA VIŠI NIVO

Conexin pomaže pronaći dobre prilike za posao u inozemstvu, ali i u Hrvatskoj. Uz kvalitetno savjetovanje ostvarite bolje poslovanje.

Opširnije

Poslovni primjeri

Za pravi rezultat potreban je pravi pristup.

 • “Uz Conexin sam ostvario financijske i poslovne ciljeve. Nakon potpisa ugovora, radim na poslovima izvođenja instalacija u Njemačkoj koji su redovito i dobro plaćeni i konačno imam financijsku stabilnost za svoju obitelj.”

  Ivan Jurgen,
 • “Želim pohvaliti dečke u Conexinu jer su zaista odradili sjajan posao. Počeli smo izvoziti u Njemačku, radnicima su porasle plaće jer u Njemačkoj postižemo znatno veću cijenu za naše proizvode.”

  Nenad Markić, direktor, Bomaxin

Conexinov pristupa poslu i zapošljava primjenjujući svoje vanjsko znanje Vašem poduzeću i njegovom unutarnjem načinu obavljanja posla. Znamo da kako bi se povećao potencijal za Vaš osobni uspjeh ili uspjeh Vaše tvrtke, moramo oblikovati naše stručne savjete na način koji se može primijeniti na radnom mjestu ili u vašem poslovanju. To nam omogućuje stvaranje odličnih odnosa s našim klijentima i zaposlenicima.

ŠTO MI RADIMO

Cilj je posredovanje i savjetovanje u sklapanju poslova s partnerima i investitorima na području Europe, pronalažanje dobrih prilika za ulaganje u Hrvatsku te kvalitetno postavljenih HVAC sistema, elektroinstalacija i sanitarskih radova.

 • Poboljšana kvaliteta zraka

  Uz HVAC instalacije ćete uživati u kvalitetnijem zraku zahvaljujući sistemu pročišćivanja zraka koji vanjski zrak obrađuje za hlađenje, toplinu, ovlaživanje ili uklanjanje vlage u prostoru.

  Detaljnije

  Conexin

 • Ugovoriti i pronaći poslove u njemačkoj i drugim zemljama EU

  Kako biste jednostavno i brzo počeli raditi u inozemstvu i tržištu EU, Conexin nudi konzultantske usluge u području dogovaranja i dobivanja poslova u inozemstvu, izvozu i pronalaženju najboljih projekata za investitore u Hrvatskoj.

  Detaljnije

  Features-Tap-1

 • Posredujemo u ugovaranju posla

  Spajamo Vas sa investitorom ili poslodavcem iz inozemstva i vi direktno s njim potpisujete ugovor o poslovnoj suradnji. Conexin je samo posrednik i savjetnik kojem je u interesu da posao ugovorite po najvećoj cijeni te da naplatite u roku.

  Detaljnije

  Features-Tap-1

 • Elektroinstalacije i sanitarije

  Elektroinstalacije obuhvaćaju instalaciju jake struje te slabe struje. Sanitarski radovi obuhvaćaju postavljanje novih vodovodnih i kanalizacijskih instalacija te obnavljanje i doradu već postavljenih.

  Detaljnije

  Conexin

 • Ugovorite bolje plaćeni posao

  Conexin svakodnevno traži najplaćenije poslove u EU kako bi ih mogao ponuditi Vama. Na vama je da iz naše ponude odaberete posao za koji procijenite da će Vam biti najisplativiji.

  Detaljnije

  Features-Tap-1

 • Tražite dobre prilike za ulaganje?

  Obratite nam se s povjerenjem jer naši profesionalni konzultanti prate situaciju na tržištu i mogu ponuditi ili pronaći odličnu investiciju za Vas.

  Detaljnije

  Features-Tap-1